mandag den 2. maj 2011

Dejlige gaver.

Ja, det var jo den 17.april, jeg havde fødselsdag. Det er jo længe siden. Men I skal lige se disse 2 dejlige japanske bøger, jeg bl.a. fik samt 2 søde uglehalskæder - og de er meget forskellige. Jeg er helt vild med ugler i alle afskygninger - og jeg må også snart få syet nogle. Bøgerne er købt hos "Butik Kastanja" på Fyn - en dejlig butik.
Men det er irriterende, at jeg ikke får syet ret meget. Min venstre hånd vil jo ikke rigtigt. Men nu har jeg fået at vide, at jeg skal opereres ved 7. nakkehvirvel, så håber overlægen, at fingrene vil blive gode igen. Måske bliver operationen først senere på sommeren, men heldigvis har jeg ingen smerter.
Den anden grund til min ringe produktivitet er, at jeg har et voldsomt rod i mit syværelse - så jeg kan hverken komme til at skære stoffer eller sy ... men nu må jeg se at få gjort noget ved det - det er bare ikke let, når der ikke er plads til at gemme tingene væk. ØV. Håber, det bliver bedre. Jeg er heldigvis optimist.
Desuden var jeg lørdag til en rigtig dejlig 40-års jubilæums komsammen med mine medstuderende fra TH.Langs seminarium i Silkeborg. Tænk, det er 40 år siden, vi tog afsked med hinanden. Vi faldt i dejlig snak med det samme, og der var sådan en god stemning. Gerd (Baarstrøm) - meget dygtig keramiker, som sælger raku over det meste af verden - og hendes mand var så søde at lægge hus i Resenbro til spisning m.m. Vi havde sådan en dejlig dag, med taler, oplæsning og en masse sange - og så selvfølgelig snak. Gerd havde endda lavet fine raku-bordkort til os alle. Så tiden flyver af sted - i påsken havde vi det dejlige vejr, der trak haven - og ukrudtet trækker nu. Det er heldigvis for koldt i dag.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Lone's Andet Univers sagde ...

Hej Kirsten
Sikke nogle dejlige Halskæder med Ugler du har fået dig - Ja! JEg er osse vild med Ugler lige fortiden, og de fremtræder jo på mangt og meget lige for tiden..
Hyggeligt at læse din blog, det vil jeg da gøre ofte
Masser af hilsner
Lone

Lone's Andet Univers sagde ...

Du skal da også lige ha dette link her når du er så pjattet med ugler

http://www.myowlbarn.com/


Hilsen
Lone

grymerspalet sagde ...

Tak for kommentarer, og der er kommet 6 flere læsere i dag, der følger mig. SKØNT.