torsdag den 15. september 2011

Prikker/bobler.

Er det ikke nogle dejlige stoffer, jeg har købt hos "Keepsake Quilting" i USA. - I ved, jeg har stået lidt stille med syningen den sidste tid. Men mon ikke disse stoffer, kan få mig til at boble af glæde, så jeg kan få gang i noget. Jeg har også en ide´hvad stofferne skal bruges til, men nu skal jeg finde ud af, om den dur.
Der er nogle ting, der også har taget tid. Min computer brændte sammen, så der måtte købes en ny med Windows 7 - der er så nyt at lære der. Det tog mig f.eks. lige lidt tid nu, at få flyttet dette billede fra kamera over på computeren.
Jeg ville forleden lige prøve at hente et broderi ned på computeren - tænk, så kunne mit nuværende broderiprogram ikke bruges sammen med Windows 7. Hvad gør man. Ringer til Guldager - som finder ud af, at jeg kan bruge 4D - og hvad koster det så .. ja, det løb jo op. Men Guldager giver altid gode tilbud, og nu er programmet kommet i dag - og Finn Guldager har via telefonen guidet mig igennem de 2 CD`er, og nu er de på skærmen.
Så viste det sig i går, at jeg skulle have nye briller - glassene skulle ændres i styrke, bygningsfejl m.m. - men et godt tilbud med et lilla stel til 2500,-. Jeg tror, det er billigt, når jeg har glidende overgang. En ny mobil er også på vej - så det er mange penge, vi skal af med i denne måned. Godt, Claus har haft så travlt, så der også kan komme lidt ind.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

DuusMuus sagde ...

Hejsa, jeg har tildelt dig en award. Du er en af de bloggere som jeg for nyligt har opdaget. Se her
http://duusmuus.blogspot.com/

grymerspalet sagde ...

Tusind tak skal du have. Jeg kikker på din blog senere i dag, har travlt lige nu
Knus Kirsten.