onsdag den 12. oktober 2011

Skønne farver.

Ja, hvor heldig kan man være. I en genbrugsbutik i en lille by fandt jeg alle disse dejlige dukker amagergarn til 1 kr. pr stk. DEJLIGT AT VÆRE SÅ HELDIG. Jeg holder så meget af at brodere stitchery.
I kan nok ikke forstå, at jeg ikke får syet mere i øjeblikket. Det skyldes mange ting: mine 3 fingre på venstre hånd fungerer ikke ordentligt - skal scannes igen, da lægen i går sagde, at han vil se på nye billeder, om der er mere, der kan gøres/opereres. Jeg strikker lidt sokker m.m., da det giver en god træning for fingrene på venstre hånd, som ofte går i krampe - går stadig hos ergoterapeut 2 gange om ugen, det hjælper en anelse for hver gang.
Jeg ville jo gerne kunne komme til at spille klaver igen, men jeg skal bestemt ikke klage, når jeg ser, hvordan andre kæmper med genoptræning for helt livsvigtige funktioner.
Mit højre knæ skal røntgenfotograferes og undersøges den 23. nov - er så spændt på, om der skal et nyt knæ til. Men jeg har heldigvis mit gode humør og kan jo sagtens sy lidt og glæde mig over en masse ting- ikke mindst vore 6 børnebørn. Og vores nu 1-årige kat Sille, holder meget af at blive snakket og kælet med. Dejligt at have et dyr i huset.
Mine 2 symaskiner holder lige lidt efterårsferie hos Guldager - de skal til eftersyn. Underligt ikke at have dem hjemme, men dejligt at vide, at de kommer "friske" tilbage.
Af og til kører vi lidt ud i naturen, har gæster, går i byen, passer børnebørn osv...
Jeg håber bestemt at få syet lidt mere hele tiden .. og ellers nyder jeg at kikke på alt det skønne håndarbejde, der findes på de utallige blogge - de giver rigtigt blod på tanden.
Posted by Picasa

1 kommentar:

Mary Lou Weidman sagde ...

I LOVE the bright and happy colors on your blog. There is alot of neat things to look at. Great work!