søndag den 23. januar 2011

Posted by Picasa

Ny bog og vor nye killing Sille.

Nu vil jeg lige skrive lidt igen. Jeg købte for nylig den meget inspirerende bog hos amazon.uk. Der er først i bogen en masse spændede art kreationer i beklædning - men så kommer der filt og patchwork i alverdens udformninger. Den bog kan virkelig inspirere en meget - og jeg ved allerede nu, at den, vil jeg blive ved med at tage frem.
Det var ikke meningen, at Sille skulle med på billedet - men det var umuligt at undgå. Den vil åbenbart også gerne vises frem - og den vil være med i alt, jeg foretager mig. Derfor har jeg ikke fået strikket eller syet spor de sidste 4 uger, vi har haft den. Sille er snart 4 mdr., og det er en rigtig dejlig - meget livlig mis. For livlig i vore pæne lange hvide gardiner! Jeg har lige for første gang haft den ude, hvor den selv fik lov at gå i 5 min. Vi mener, at den trænger til at komme ud og boltre sig, men den skal lige lære, hvor den bor og hører til. Jeg holder ikke ud, hvis den løber væk.
Jeg skriver mere om nogle dage, når tiden igen er der. Desværre har jeg en dårlig venstre skulder/arm/hånd. Har været hos lægen 3 gange. Nu er jeg blevet henvist til en neurolog i Skanderborg, hvor jeg har fået tid den 31. jan.
Posted by Picasa

lørdag den 15. januar 2011

Min nye blog.

16.01.11.
Jeg har et stykke tid overvejet at få en blog her hos blogspot. Jeg har faktisk lige nu en hjemmeside og en blog på wordpress. De har også fungeret fint, men jeg fik ikke skrevet ret tit, da jeg så ville skrive begge steder - og det blev næsten det samme, der kom til at stå. - Jeg synes umiddelbart, at blogspot måske fremtræder lidt mere festlig end wordpress, og da jeg elsker farver, er mit blognavn blevet til "grymerspalet". Nu bliver denne blog så foreløbig et forsøg fra min side. Hvis den kommer til at fungere, som jeg håber på, sletter jeg lidt senere min hjemmeside og min wordpress blog.
Men nu er det midnat, og jeg vil ind at sove, så jeg kan nyde min søndag bagefter. Godnathilsen fra Kirsten.