onsdag den 13. april 2011

Påskekurv med hare.

Her kan I endelig se resultatet, og I havde gættet rigtigt, at det havde noget med påske at gøre.
Ideen til kurven er efter det tyske blad "Patchwork Apecial" 02/11. Da jeg ikke havde noget grønt træuld til græs, fandt jeg i Lübeck denne lille plasticplade med små blomster, som jeg klippede et stykke af. Men man kan selvfølgelig bruge andet f.eks. grønt silkepapir.
Haren er i dobbelt filt. På forsiden er der syet patchworkstof på. Jeg stak 2 tynde ispinde ind i ørerne, så overkroppen ikke faldt ned. Æggene på siderne er i filt dekoreret med patchworkstof og forskellige bånd. Græsset nederst på kurven hele vejen rundt er to dobbelte lag stof, hvori der er klippet takker. Det lyse stof er trukket lidt op i forhold til det mørke stof. Det er syet på hele vejen rundt, inden kurvens hjørner blev syet. Jeg har lavet nogle små lodrette stikninger på nogle sf de grønne græstotter, så det lyse græs ikke "faldt af". Til slut er der lagt små farvede chokoladeæg på græsset, så her er klart til børnebørnene kommer i påsken.

søndag den 10. april 2011

Travle dage.

Vi har været 3 dejlige dage i Lübeck området med et hold gode venner. Der er så dejligt dernede, og det var først den sidste dag, det blæste meget. På et af billederne ses det tydeligt, hvor meget tyskerne gør ud af påskepynten i deres butikker. Vi kom hjem fredag sidst på dagen. Lørdag tog jeg toget til Nyborg for at passe de 3 søde børnebørn på snart 9, 6 og 2 år. På det sidste billede, er de på vej om i haven.
I morgen skal jeg til undersøgelse med min arm på Mølholm, så I må vente nogle dage med at få at vide, hvad mit omtalte projekt forleden bliver til.


tirsdag den 5. april 2011

Hvad mon det bliver til?

Jeg vil jo gerne sætte noget på bloggen lidt oftere. Men for det første går tiden ufattelig hurtigt, jeg har stadig 3 ubrugelige fingre på venstre hånd, så det er temmelig svært at få syet noget. Men nu kan I jo gætte på, hvad mon dette skal blive til? Der kommer også lidt patchworkstof med - de enesfarvede stoffer er filt. Og tænk, nu har jeg lige fået brev fra privathospitalet Mølholm om, at jeg kan komme til en elektrisk nerveundersøgelse at armen på mandag. Da der var flere måneders ventetid på det offentlige sygehus, har patientkontoret i Viborg givet grønt lys for Mølholm. Det er virkelig dejligt. --- Og ................. jeg tør næsten ikke sige det, men overlægen i Århus sagde for nylig, at jeg på et tidspunkt kunne prøve at trappe noget af den smertestillende medicin ned. Det begyndte jeg på for en uge siden, da jeg havde på fornemmelsen, at det gik bedre. Jeg sagde det ikke til nogen - og nu efter 3 døgn uden smertestillende - har jeg ingen diskussmerter. Er det ikke dejligt. Selv om det regner, har jeg lyst til at omfavne alle på min vej! Varmt regnvejrsknus fra Kirsten.