torsdag den 28. juli 2011

Børnebørn på ferie.


Ja - sytøjet har hvilet sig - det kan man ikke sige, at jeg har. Men hvor har vi dog nydt at have Holger og Valdemar på ferie.
Lillesøster Agnes kom med herover for at aflevere dem, og hun er meget optaget af Sille, så hun ville rigtigt se på den, når den spiste.
I aftes var drengene mere optaget af, hvordan Sille kom ned fra taget - vi så ikke hvordan - men i morges stod den uden for døren og mjavede. Den har sovet næsten hele dagen, den synes, det er hårdt, at have børn på besøg.
Posted by Picasa

fredag den 15. juli 2011

Januar byhus 2011 + ny bog.

Så fik jeg syet det første byhus fra "Quilt my design" - nu mangler alt det spændende - nemlig broderiet. Jeg skal nok vise det, når det er syet. Det tager jo lidt tid, men dejligt at min hånd nu godt kan sy lidt. Nedenunder viser jeg en dejlig bog, som jeg lige har købt hos http://www.amazon.uk/. Det er en rigtig god bog til at få inspiration fra, der er ingen opskrifter, da det er designere, der har syet billederne.

søndag den 10. juli 2011

Toiletpung.

I dag havde jeg lyst til at prøve at sy på symaskinen. Jeg tegnede et mønster på en toiletpung, og syede den af 2 stimler stof, pladevat, forstof og en lynlås. Det gik helt godt, selv om der er lidt finish, jeg ikke er helt tilfreds med. Jeg kan kun bruge tommelfinger og pegefinger på venstre hånd, men heldigvis alle fingre på højre. Jeg går nu til ergoterapeut 2 gange om ugen og håber med tiden, at fingrene på venstre hånd bliver bedre. - Nu vil jeg ind at sy på "Byhusene" fra januar fra "Quilt my design" - det kan jeg heldigvis godt - det er håndarbejde.

søndag den 3. juli 2011

Dejlig foræring.


Er dette ikke noget herligt stof?
Jeg har her i weekenden haft besøg af min veninde fra Fåborg. Hun kom med disse stykker stof til mig - jeg har aldrig set dem før. Når jeg igen kan sy på maskine skal stoffet blive til et slumretæppe. Det er så skønt med alle de store frugtnumser m.m. Jeg har aldrig set stoffet før.
Jeg er lige nu begyndt på januar byhuse 2011 fra "Quilt my design." Det er applikation og broderi, som jeg godt kan sidde med. Skal nok vise det efterhånden.
Posted by Picasa