onsdag den 28. december 2011

Dejlig jul og juledage.


Vi har nydt en dejlig juleaften og 1. juledag på Fyn. Rolige dage herhjemme, besøg af familien fra Hjørring, og inden nytår kommer de 5 fra Fyn. Det er så dejligt at være sammen med dem alle. Agnes - den mindste på 2½ år - fik mandelen. I kan se, hvor hun stråler. Hun vandt et fiskespil, som de 2 store brødre nød at spille med hende. Da vi kom hjem 1. juledag, var Sille også glad for at se os - vi har en fantastisk dame, der straks kommer og giver den mad 2 gange dagligt, når vi "kalder" på hende. Sille havde kun fået en engel ned fra træet, og den var ikke ødelagt. Selv om Sille  kun er godt 1 år, ved den godt, hvad den må og ikke må.

Jeg fik mange dejlige gaver: sort læder armbånd  (Pilgrim har designet det), en stor orange uglering, et par gode linealer til patchwork, en  sort/grå Masai kjole/tunika og en Kaehler vase, et tørklæde, et par smarte halvvanter, en lille keramiknisse og et yndigt rødt glashjerte med vedhæng til en halskæde samt en lang strikket vest.
Jeg glæder mig til et kreativt nytår med syning,  strik og hækling - men lige nu er jeg desværre blevet godt forkølet.
Rigtig godt og initiativrigt nytår til jer alle fra Kirsten.

onsdag den 14. december 2011

3.adventsgave

Her kan I se, hvad jeg fik i min 3. adventsgave. Den er fra Helle Houlby. De små nisser vil jeg lave sammen med barnebarn Ingrid på 4 år. Tak til Helle.

søndag den 11. december 2011

Den dejligste gave fra Louise.

Se, hvad jeg har fået i adventsgaven fra Louise gennem "Unikarina". Hvor heldig kan man være. Denne halskæde er bare så smuk - og den passer til mit tøj og mine farver. Jeg har altid ønsket mig sådan en. TUSIND TUSIND TAK LOUISE.

lørdag den 10. december 2011

GIVEAWAY FRA MARIA

Vil du være med i denne GIVEAWAY, som bliver trukket i morgen aften søndag den 11.dec? Hvis du vil, skal du gå ind på Marias blog http://allmomasquilt.blogspot.com
De er slet ikke til at stå for disse små stitcheries.