onsdag den 26. september 2012

Når jeg det ...?


Hvorfor er jeg ofte i sidste øjeblik!! Denne tehætte - mønster fra "Quilt my design" SKAL være færdig på tirsdag. En gave til vore dejlige venner. Indtil nu har jeg syet i hånden, men jeg må vist til at overgå til maskinsyning, der hvor jeg kan. For der er mange småting, der skal sys i hånden. Tehætten er rigtig hyggelig at sy, og jeg vil nyde det endnu mere, hvis jeg havde bedre tid. Bagsiden bliver nok kune med bakker, men det går vel også.

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Hvor er det dog en dejlg blog du har her...og sikke fine ting du syr...Det der med at være i sidste øjeblik, det kender jeg så godtfra mig selv!

grymerspalet sagde ...

Tak for din søde hilsen.

Gitte Møldrup sagde ...

Sikke en fin tehætte, den synes jeg ikke jeg har set før, er det et gammelt eller helt nyt mønster ??
Det med at være i sidste øjeblik kan jeg ikke dele med dig. Jeg høre til i gruppen med "de trælse" der som hoved regl altid er færdig minimum et par dage før noget skal bruges.

grymerspalet sagde ...

Hej Gitte. Tak for rosen. Det er et ældre mønster fra "Quilt my design", som jeg lige har købt dernede. Mønstret er i brune/råhvide farver. Jeg ville bare sætte kulør på og bruge, hvad jeg havde.Der bliver næsten kun broderi på forsiden, men bagsiden bliver lidt anderledes. Jeg har også "snydt" lidt og syet noget på maskine, som skulle være syet i hånden bl.a. fårene undtagen de sorte broderier. Før har jeg været i bedre tid, men jeg har vist for mange jern i ilden.