søndag den 29. juli 2012

Tabt for omverdenen.

De sidste dage har jeg bare læst og læst. Det er en fantastisk - men også en gribende bog, som Karin Mørch har skrevet om deres dengang 6- årige datter. Den lille pige fik konstateret knuder i hjernen, som ikke var ondartede, men som ville forvolde skader, hvis ikke den største knude blev fjernet. I bogen følger man hele forløbet på sygehuse samt livet i familien med mor, far og 3 andre børn. Den bog vil jeg anbefale alle at læse - så skønner vi mere på, når vi har raske børn og børnebørn. En tak til Karin Mørch for den gribende bog, som også må have været svær at skrive.

fredag den 20. juli 2012

Ingen breve.

Vi er syge - har omgangssyge. Jeg skylder at sende breve samt en give away. Men I må lige have tålmodighed. Jeg ligger skiftevis på sengen og på sofaen.
Kærlig hilsen Kirsten.

søndag den 15. juli 2012

VINDEREN BLEV INGE - TIL LYKKE.


Kære Inge. Hjertelig til lykke til dig, det var flot, du kunne gætte det. Taskemønstret er fra Quilt My Design. Jeg kunne jo ikke vise mere af det ensfarvede stykke, for så kunne I have set broderiet, som jeg er i gang med.
Inge - du får en lille GIVE AWAY - endnu har jeg ikke helt bestemt, hvad det skal være.
Billedet her er desværre blevet dårligt i aftenlyset - klokken er lige passeret midnat.
Sidst i næste uge, sender jeg brevet til dig - vi får børnebørn på ferie.
Godnat til de, der læser her nu. Knus fra Kirsten.

lørdag den 14. juli 2012

Konkurrencen til min "Give away".


Her er de stoffer, der skal bruges til min taske. Jeg mangler dog 4 små smalle kanter samt stof til hank. Jeg har endnu ikke bestemt disse farver. I skal jo gætte, hvilket taske mønster, det er, jeg syr. I kan se en lille "snip" af noget ensfarvet stof - dette kan jeg ikke vise mere af, for så gætter I, hvilket mønster jeg syr. Jeg syr tasken i helt andre farver, end mønstret viser. Man skal være fast læser af min blog, for at deltage i konkurrencen. Den heldige -- hvis der er nogen - bliver offentliggjort på torsdag den 19.april. Den første, der gætter det rigtige mønster, vinder. God fornøjelse.

onsdag den 11. juli 2012

En afslappet Sille.

Her er vores dejlige kat Sille - den er helt afslappet, som I kan se. Vi har lige været på Mors et par dage, så den nød, da vi kom hjem. Vi har en sød dame til at passe den, når vi ikke er hjemme.
jeg har ikke haft tid til at klippe eller sy, så I må lige have tålmodighed med flere billeder til konkurrencen med en lille "GIVE AWAY".

søndag den 8. juli 2012

Ny GIVE AWAY.

SÅ ER HER ALLEREDE IGEN EN NY GIVE AWAY.Gaven bliver ikke så stor som sidst, men dog værd at eje.
Denne gang skal I gætte hvilken taske, jeg er gået i gang med at sy. Det skal siges, at jeg bruger andre stoffer, end mønstret angiver. Der skal både bruges maskin- og håndsyning. Her viser jeg det første, jeg har skåret. Der følger flere billeder de næste dage. Hvis der er flere, der gætter rigtigt, bliver der trukket lod. Konkurrencen løber til torsdag den 19. juli. Hvis nogen gætter det rigtige mønster inden da, er det vedkommende, der vinder.
Konkurrencen løber også på facebook. Man skal være fast læser for at deltage.
jeg håber, I får det lidt sjovt.

Krukkehaven.

På vores lille grund, nyder vi vore krukker fyldt med blomster. Der er dog også blomster i nogle af bedene - og så er der ukrudt mellem fliserne, som I ser. Men det tager vi ikke så tungt. I dag har der været for varmt til at gøre noget ved det. Det gælder om at nyde solen.

fredag den 6. juli 2012

UNDSKYLD FORSINKELSEN.

Undskyld forsinkelsen, her kom en uventet gæst.
Så fik min mand trukket den lovede GIVE AWAY, som består af 3 mønstre. Jeg håber, at den heldige bliver glad. Alle har deltaget - både herfra, fra facebook og fra min mail.
Den heldige vinder blev:

Pia Børge Petersen.

Vil du sende mig din adresse, så vil jeg sende mønstrene senest på mandag.
God weekend til alle fra Kirsten.

torsdag den 5. juli 2012

GIVE AWAY TRÆKKES I MORGEN VED FROKOSTTID.


Den lovede GIVE AWAY trækkes i morgen omkring frokosttid. Den ser ud som på billedet. Håber, at den heldige bliver glad for gaven. Min mand trækker selvfølgelig lod blandt alle, der har sendt løsningen/kommentarer her, på facebook eller på min mail. Dejligt - jeg fik jo 65 faste læsere.