søndag den 26. august 2012

ENDELIG TRÆF I ROSKILDE.

Ih, hvor har jeg glædet mig til dagen i går, hvor jeg var med i bussen fra Horsens, som "Vitus Bering Quilterne" havde sørget for. Hvor var der mange spændende ting derovre. I kan se mine indkøb ovenfor: 3 bøger, sykit til en taske fra "Den lille lade", lækre mønstre fra fra "Sy og rens" og "Helene Juul" m.fl. Og lidt stof blev der også til med sko, katte-avis og 9 røde stoffer fra "En Bente Ting". Jeg står ofte og mangler røde stoffer, når jeg skal sy flag. Det er dejligt med bordet fyldt op, og nu skal det lægges på plads, så jeg kan få gjort noget færdigt, inden de nye projekter. Det forreste smukke hjertekræmmerhus har min veninde Kirsten fra "Sy og rens" sandelig syet til mig. Jeg ved lige, hvor det skal hænge i julemåneden.

mandag den 13. august 2012

UGLEPUDEN.


Så fik jeg syet puden til min kusine. Jeg håber, hun bliver glad for den. Den skal stå i deres mørkeblå lænestol eller sofa. Jeg har selv designet puden. Den har været sjov at sy. Uglerne er af filt.

søndag den 12. august 2012

EN FØDSELSDAGSGAVE TIL KUSINEN.

Jeg er igang med denne uglepude til min dejlige kusine Jette. Nu er det meste klippet i filt, der mangler endnu noget ved øjnene, og måske skal uglerne sidde på en gren. Jeg sætter et billede på min blog, når puden er helt færdig.

lørdag den 4. august 2012

En mere.

Når man først har syet en toilettaske efter et godt mønster - ja, så får man lyst til at sy flere. Dette lidt kraftige elefantstof egner sig også godt, og denne gang har jeg syet foret til lynlåsen i hånden. Men jeg synes nu, at det tager for lang tid i forhold til taskens udseende, så det vil jeg ikke gøre mere. De store perler, jeg bruger til at sætte i lynlåsens snor er fra et armbånd, som jeg ikke brugte mere.

onsdag den 1. august 2012

Lille skæv altmulig taske.


Jeg har fået foræret et mønster fra Tyskland. Det er købt hos "Stoffwerk Taunus", og mønstret hedder "Gute Laune Tasche". Det var virkelig sjovt at sy tasken, som kan bruges som penalhus, til CD`er eller kosmetiktaske m.m. Der skal bruges halvdelen af 90 cm lynlås, jeg køber altid lynlåse i metermål i alverdens farver hos "Hannes" i Vejerslev - hun sender gerne. Den skal sys i lidt kraftigt stof, så får den den rigtige facon - lynlåsen går lige ned under bunden.