torsdag den 27. december 2012

Ugle-jule-kuglen.

Vi nyder vores lille juletræ hver dag - og det bliver tændt - helt til "Hellig tre konger". Det er der vist ikke mange, der gør mere, men det holder vi i hævd. Der er mange, der mener, at julen nu er ovre - men NEJ, den er først lige begyndt!
Den fine glaskugle med uglerne i, havde Christian på 7 år sagt, at hans mor skulle købe til mig. Christian ved, at jeg elsker ugler - han har også i foråret købt ugler som øreringe til mig. En betænksom dreng!
Jeg er igang med at sy 3 etuier til de 3 børnebørn i Hjørring. De er til deres nintendoer, og de har selv valgt stofferne via min Ipad - det er nu smart.

lørdag den 22. december 2012

Julegaven blev færdig.

Mit broderi blev færdigt. Gaven skal afleveres i morgen.
Vore venners dejlige unge datter elsker sit kukkeur, som hun har hjemme hos sine forældre, hvor hun ofte er på weekend. Men i hendes lejlighed i bofællesskabet, er det ikke let at administrere et - derfor fik jeg idéen med at brodere et til hende i julegave. Jeg tegnede et op på råhvidt stof og broderede det bagefter. Det er monteret rundt om en ramme med malerlærred.
Jeg håber, hun bliver glad for det, selv om det ikke kan kukke.

Og december måned er bare gået så hurtigt, derfor er her ikke kommet nogle indlæg.

Jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

mandag den 3. december 2012

Adventsgaver.

Hvor er jeg dog heldig. Tænk at have sådan en sød veninde Kirsten i Sorø, der har sendt mig en adventskalender. Hvor blev jeg glad, da vi kom hjem i går fra Fyn, hvor vi passede børnebørn, og der lå en pakke til mig. De er så smukt indpakkede med grønne juletræer som gavemærker og i glinsende rødt/hvidt papir - tilmed et smukt englekort. Og min første pakke indeholdt det fineste strikkekit til 3 små julemus. Dem må jeg snart igang med. TUSIND TAK KÆRE KIRSTEN.