fredag den 6. december 2013

ÅRETS JULETRÆ 2013.

Så blev mit juletræ færdigt. Det har bare været så sjovt at sy, og min dygtige underviser Linette fra "Quilt my design" sælger mønsteret. Træet er syet i flere lag, og til sidst kommer der sort brudetyl over, hvorpå der frihåndsquiltes. Så klippes de 5 stykker, og der monteres foer stof. Til sidst sys de 5 stykker sammen i hånden. Der sys en slags inder pose med ris som fyld, så juletræet kommer i facon.

8 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det er et smukt træ du har fået syet og med mulighed med at udnytte rester også.
God weekend
hanne

Helle sagde ...

ej hvor er det fint :-)

marco sagde ...

Hvor er det blevet flot. det er rigtig sjovt at sy, mit er også færdig, men skal lige på en "skovbund" Hilsen Grethe

Gitte Møldrup sagde ...

Sikke et flot juletræ, det her jeg aldrig set før. Føler pludselig jeg er gået glip af noget ved ikke at komme til jule-arrangementet hos quilt my design :o((
Jeg kan allerede se sådan et træ i stor, og med lak udenfor min dør næste år.......

grymerspalet sagde ...

Tak for søde kommentarer. Til Gitte. Jeg var heller ikke til julestue hos Linette, men det var en af de alm. kursus gange, vi fik vist og fortalt, hvordan vi skulle gøre. Man kan også lave dem med krympeplast, hvis man vil det. Linette havde også lavet et kæmpe stort træ, der kunne stå ude eller inde - det må du sy næste år. God jul til dig.

Kirsten Bøttcher sagde ...

Smukt

Lena sagde ...

Hej, jeg fandt lige din blog i forbindelse med at jeg prøvede at finde gratis vejledning til en sjov toilet taske. Det juletræ er MEGAFLOT! Det er lidt sent at gå igang nu, men jeg vil gerne lave det til næste år. jeg kan ikke finde noget sted på Quilt your design med henvisning til mønstret. Skriver man blot til "quilt your design " og beder om at købe mønstret?
Hvor bliver de kurser i skriver om holdt? Sjælland? Jylland?

grymerspalet sagde ...

Hej Lena. Ja, du kan finde en mailadresse på "Quilt my design", hvor du kan skrive til Linette. Hun bor i Vejle, hvor vi går på kursus 1 gang om måneden fra kl 9.30 - 14.00. Man melder sig til ½ år ad gangen. Kursuspris ca. kr 650,- + materialer. Hun har ikke en åben butik. men en web butik. Juletræet var et indslag på et af vore kurser, da det ellers var andre ting, vi syede. Skriv blot på min mailadresse, hvis du vil vide mer:kirstengrymer@hotmail.com
Dejligt, du synes om træet.