lørdag den 14. december 2013

MIN NISSESTOL 2013.

Denne solide børnebambusstol fik jeg i 1949, da jeg var 2 år. Den er siden blevet brugt af min lillebror, vor boxerhund Malle, vore 2 døtre, de 6 børnebørn og vore 2 katte. Nu er der kun nisserne, der kan være i den, så de har fået hæderspladsen fremover til jul.

4 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Hvor er det en sød flok nisser du har siddende i stolen og rigtig sjovt det har været din egen stol fra barndommen, den har da været i super kvalitet med alle dem som har brugt den.
Fortsat god weekend
Hanne

Tine - Design By T sagde ...

Sikken masse fine nisser og sjovt at du har den gamle stol endnu. Jeg kan altså specielt godt lide det strikkende får, har du selv lavet det? Du ønskes en god jul i selskab med alle nisserne!

grymerspalet sagde ...

Hej Tine. Nissepigen, der sidder forrest til højre sidder med fårets lille lam, der har moderen travlt med at strikke, så det lille lam ikke fryser. Jeg har købt de to for en del år siden - kunne ikke stå for dem. Tak både til dig og Hanne for søde kommentarer - og god jul til jer begge fra Kirsten.

Aslaug sagde ...

Der sidder de da også godt :)
Jeg er selvfølgelig vild med fåret, der strikker. Andet ville da også være mærkeligt, når nu ens blog hedder Strikkefåret ;)