onsdag den 17. september 2014

GALLERI KARIN Ø.

Vi har haft 2 dejlige dage sammen med vore gode venner Elsa og Ole. Vi har sammen kørt til Lemvig, hvor vi så udstillingerne på "MUSEET FOR RELIGIØS KUNST," og bagefter var i "LODBJERG KIRKE", som Maja Lisa Engelhardt har udsmykket. En stor oplevelse.
Vi kørte videre rundt i THY NATIONALPARK, og fandt ved 16 tiden vort BED & BREAKFAST overnatningssted ved Vester Vandet. Vi hyggede os med vin og lækker mad resten af dagen/aftenen.
Næste formiddag kørte vi til en meget spændende patchwork butik: "GALLERI KARIN Ø." Jeg kender Karin, og hun var så sød at lukke sin butik op for os, som vi på forhånd havde aftalt.
Og der strålede den smukkeste farvesymfoni  imod os. Vi kunne have brugt en hel dag! Der var så meget at se på både traditionelt og moderne patchwork.
Lidt - fik jeg da også købt med hjem. Jeg samler på grønne stoffer: både lyse og mørke farver. De skal bruges til et tæppe til vore gode venner fra Spanien, der næste år har inviteret til 70- og 75 års fødselsdag, som skal holdes i København.
Jo, det har været 2 rene afslapningsdage, og hvor har vi nydt dem.

Ingen kommentarer: