mandag den 27. januar 2014

Nyt måneds projekt.

Et spændende nyt måneds projekt er begyndt hos "Quilt my design". Denne side med huse er beregnet til en strikketaske, som Linette designer. Jeg har dog valgt at bruge mine 11 huse på en posetaske. Hvert hus er syet af sort hør, hvorpå der er limet vinduer og døre af en særlig slags sølv eller guld. Derefter er der lagt sort brudetyl over og broderet med kontursting rundt om vinduer og døre. Pladevat samt sort hør lægges på, der sys ret mod ret på symaskine i kanterne og husene vendes. Nu mangler der forskellige spændende tage, skorstene og gaden nederst. Det er sjovt at sy - men tålmodighed og godt lys kræves i høj grad. Bag på tasken skal der i hånden broderes et stort stitchery af en skøn by.

lørdag den 18. januar 2014

Lille kurv.

Jeg fik lige syet denne lille "kurv". Måske kommer den på påskebordet med hårdkogte æg til silden - eller til kaffen med chokolade æg.

mandag den 13. januar 2014

Ny mug rug/kaffe brik.

Jeg har lige syet 2 stk. af denne mug rug/kaffe brik. Jeg så en noget lignende på nettet. Prøvede så at tegne min egen blomst og applikerede den derefter med symaskinen. Jeg quiltede i hånden med sort perlegarn rundt om bladene. Bagsiden med solsikke stoffet kan jo også bruges. Så fik jeg begyndt på 2014 - åh, hvor jeg glæder mig til et helt langt sy-år!