fredag den 30. maj 2014

QUILTEFESTIVAL I AULBY VED MIDDELFART.


Jeg nød i går dagen på Quiltefestivallen i Aulby i fulde drag. Skønt at tale med så mange søde patchworkere. Det var en dejlig messe med 12 butikker, demonstration ved flere af dem samt i et særskilt lokale igennem dagen. Rigtig godt med de korte demonstrationer, for jeg har ikke tid til at sidde stille ret længe, når der er så meget at se på. Der var en meget flot udstilling med et hav af tæpper i alle afskygninger. Og så er udstillingen tilmed gratis at komme til.
Jeg var meget fornuftig med mine indkøb ... og nu er der så meget, jeg har lyst til at gå i kast med.

mandag den 26. maj 2014

"HURTIG CARL" BLEV TIL "LANGSOM CARL"!Mønstret fra "Sy og rens" hedder "Hurtig Carl". Men min taske tog 3 dage om at blive færdig, så jeg døbte den om, som I kan læse i overskriften. Jeg har selvfølgelig også lavet meget andet de sidste dage. Jeg havde fået foræret en fat quarter af det skønne stof - også fra "Sy og rens" - og det skulle udnyttes på den rette måde. Stoffet skulle vende rigtigt, derfor blev jeg nødt til at øge 3 stykker stof for at få til bagsiden. Der skulle også quiltes på maskine, og det endte med at blive rundt om næsten alle billederne. Den indvendige lomme ville jeg have noget større end i mønstret. Og her kom en blonde lynlås fra "Hannes" i brug. Af nød kom der også en orange lidse på rundt i kanten af lommen. Jeg overvejede meget, hvordan hankene skulle se ud. Havde egentlig bestemt, at jeg ville sy korte hanke Men jeg lukkede lige en stor skuffe op ... og der lå de sorte hanke og lyste imod mig. Nu skal tasken i brug, så må jeg se, om den opfylder mit ønske om en ny brugbar taske.

lørdag den 24. maj 2014

NYT PROJEKT.Så fik jeg gang i et nyt projekt. I kan sikkert godt gætte, hvad det bliver til, ikke?

fredag den 16. maj 2014

Første projekt med blondelynlås.
Så fik jeg prøvet blondelynlåsen i meter mål fra "Hannes". Stoffet er fra butik "Kastanja".
Man kan da kun blive i godt humør af stof og den kække grønne lime-lynlås, ikke?

tirsdag den 13. maj 2014

BLONDE LYNLÅSE.Jeg har i dag modtaget bestilte blonde lynlåse fra "Hannes" i Vejerslev. Bestilte dem i går, så der er altid hurtig levering - og altid til kun kr. 20,-.
De findes i endnu flere farver - se på hjemmesiden - og koster kr. 20,- for 50 cm. Jeg bestilte 1 m af hver af de 6 farver, og der sad 2-3 skydere på hver m. Jeg kan bruge de skydere, jeg tidligere har købt til de alm. lynlåse i metermål hos "Hannes". Glæder mig til at sy nogle toiletpunge, hvor jeg skal bruge dem.

søndag den 11. maj 2014

NY BOG.Jeg fandt denne bog på www.amazon.uk, og den måtte jeg bare eje. Der er så mange af de søde "Sunbonnet" applikationer, som man kan bruge mange steder. Navnene på den japanske forfatter og bogens titel, kan I se øverst på det hvide mønster ark.
Men lige nu skal jeg i gang med at lede efter et mønster i et blad, som jeg "gemte" forleden, og nu kan jeg ikke finde det ... kender I det? God søndag til jer alle derude.

torsdag den 8. maj 2014

VIDUNDERLIG GAVE.Se, hvad jeg modtog med posten i dag. Jeg har en vidunderlig veninde på Sjælland, hun overrasker gang på gang med det skønneste brev. Disse 2 søde mønstre og det flotte stof , som jeg fik foræret, kan købes hos "Sy og rens" i Sorø. Stofferne lyser af sommer og solskin og giver glød til denne grå- våde dag. Men vore haver kommer nok til at lyse som stofferne, når vi nu har fået regn .. og når solen kommer.. .. Og hvad mon jeg finder på at sy .....