fredag den 31. oktober 2014

Legetæppe til nyfødt dreng.Så er jeg færdig med legetæppet til en lille nyfødt dreng. Det har været sjovt at sy. Jeg fik idéen fra HOT POSSUM QUILTS. Tæppet måler ca. 100 x 100 cm. Der er mellem foer i mellem og turkis fleece på bagsiden. Det har været sjovt at sy, men har også taget tid.
Nu kan jeg med god samvittighed begynde på juleprojekterne.

søndag den 26. oktober 2014

INDKØB PÅ FREDERICIA MESSEN.


Gode indkøb på messen fra DEN LILLE LADE, CREATIV HOBBY, BUTIK KASTANJA og HANNES. Der skal sys juleløber, dækkeservietter og ????
Julemotiverne i HAMA perler skal barnebarn Agnes på 5 år lave. Hun er skrap til det.

lørdag den 25. oktober 2014

KREATIV MESSE I FREDERICIA.


Jeg havde en dejlig dag i Fredericia i går - og der er åbent også i dag og i morgen. Næste år vil jeg bruge mindst 2 dage dernede, for man kan lære meget, når man blot har tiden til det. Og 200 stande er virkelig meget.
Da vi lige har haft årets PATCHWORKMESSE, var der ikke så mange nyheder indenfor dette felt, og jeg mener, der var 8-10 patchwork stande, men lidt nyt til jul var der - og jeg købte en lille smule. Men de stande, der var med patchwork, var meget smukke.
Jeg så en del på det flotte pileflet - og der var meget at se på og købe. Den høje engel købte jeg til en gave. bagefter så jeg, at man selv kunne lære at lave en for kr. 30,.- og det var NOGET billigere. Jeg har lavet den lille på ca. 30 cm. det tog mellem 3 kvarter og en time. Det var sjovt at prøve.
Jeg sætter lidt mere på her de næste dage.

søndag den 19. oktober 2014

NYE KASSER.
Den sidste stump væg er nu også brugt. Disse 4 kasser købt i SØSTRENE GREENE for godt kr. 100,- er nu sat op. Og de blev hurtigt fyldt! Hvis jeg havde tænkt mig om, skulle jeg have lavet et større mellemrum mellem kasserne, hvor der så kunne have ligget endnu mere. Jeg ved godt, at jeg kan lægge noget på den øverste kasse, men jeg kan ikke nå uden at hente skamlen.
Nu skal der sys i denne regnevejrs/hygge dag! God søndag til jer alle.

mandag den 13. oktober 2014

SAKSEN!
Jeg er i gang med at sy et babytæppe for en bekendt. Det gik lige så godt ... og så begyndte overtråden at springe flere gange. Min dejlige Bernina lød som om, der var et eller andet, der slæbte - en forkert lyd! Instruktionsbogen kommer frem: jeg skifter nålen, renser alt under maskinen, som jeg har skilt ad. Smører maskinen på de 2 steder, der vises i instruktionen. Sætter ny undertråd i. Der kom også en ny nål på Berninaen - stadig samme lyd, og overtråden springer igen. Vil til at skrue sidedækslet af for at se, om der er en trådrest i klemme mellem trådskiverne .. men vil så lige skifte overtråden først ... og tænk, overtråden der havde viklet sig ind i min lille gode saks, som altid ligger øverst på maskinen. Og nu syr Bernina B710 som en drøm - HVOR BLEV JEG GLAD.

søndag den 12. oktober 2014

EN FLIG AF MIT PROJEKT.Et lille KIK på mit projekt, som ca. bliver 1 x 1 m.
Er ved zig-zag og pynt, inden der skal 2 cm kant + 10 cm kant + lukkekant på.
Det tager skam tid, men går trods alt fremad.

søndag den 5. oktober 2014

QUILTRALLY.

Jeg var på et besøg i dag. Nemlig hos Helene Juul. Der var rigtig meget at se på. Min mand var med, så jeg var der ikke så længe. Men et tilbud på 10 fat quarter - frit valg - kunne jeg ikke stå for.
Wencke fra Norge demonstrerede flere ting. Jeg så brugen af en spændende lineal HEX N MORE. Måske et ønske til jul. Der hænger de sødeste ting rundt i hele butikken, så der vrimler med ideer.
Det var QUILTRALLY i midt- og Nordjylland. Men jeg tog kun det ene sted, da jeg skulle hjem og sy en fødselsdagsgave. De 2 mønstre var gratis fra Wencke og Helene. En hyggelig formiddag.