søndag den 22. november 2015

NYE JULETRÆER 2015.

 
 
Så blev jeg færdig med mine 5 søde juletræer. Her er dog kun 3, da min skål ikke er så stor. De er fra QUILT MY DESIGN. Det er utroligt, hvad Linette finder på, og jeg får næsten lyst til at sy det hele.
Træerne er beregnet til at sy over pap. Jeg tegnede dog mønstret op på rivevlies og syede dem som stamps. Jeg broderede, inden træerne blev syet sammen og fyldt med "vat". Stofferne kan købes som en fin pakke med 2 x 30 stoffer hver på 10 x 10 cm.
 Et par stykker, vil være en fin værtinde gave her i den kommende juletid. Rigtig god sy- snevejrs dag til jer alle.

fredag den 13. november 2015

JULEKALENDER.


I dag var jeg hos QUILT MY DESIGN til JULESTUE. Der var smukt pyntet overalt, og huset var fyldt med en masse søde patchworkere fra det ganske land. Godt, at Linette havde hjælp af sin mor og af Tina - ellers havde det ikke været let at klare. Og datteren Line havde bagt et hav af kager, som rigtig blev nydt.
Jeg havde for noget siden bestilt min JULEKALENDER hos Linette, og den kunne jeg få med hjem. Der fulgte et sødt brev med om, at nu skulle der ikke pilles ved pakkerne, inden 1. december, og hvad de 24 pakker bliver til, når jeg er færdig med at sy - ja, det bliver først offentliggjort JULEAFTEN. Jeg glæder mig rigtig meget. Tak for en dejlig dag til LINETTE.